De Verdorvener Zoon Solliciteert bij RHOSW (RoodHarig OpperSchrijfWezen)

verhalensitegedoetjes :-d


DE BRIEF
by hands of the Verdorvenest

Beste Alina,

bij deze wil ik gaarne solliciteren naar de functie van Verdorvenste Heerser in uw verhalenreeks. Als duister persoon met connecties in de hel en het vagevuur, lijkt het mij niet anders dan terecht dat ik de functie als opperslachter voor mijn rekening neem. Met pijn in het hart heb ik gezien hoe ene Eliandork de ook aantrekkelijke functie van Verdorven Heerser in status laat afglijden, tot mikpunt van hoon en spot laat worden en kortweg weinig blijk meer geeft van oprechte verdorvenheid. Mocht u mij aannemen voor deze functie, weet dan dat er een frisse wind vol dood, verderf en snerpende zielekreten door de negorij Ite-Lens zal gaan, waarbij mijn eerste agendapunt zal zijn het bevallige Zilveren Feetje af te pakken en onder te brengen bij mijn eigen team. Het contrast tussen deze schoone deern en al mijn trouwe hellebeesten staat mij nu al aan. Laat mij even weten wanneer ik kan beginnen.

Met kilte in het hart,

GrimLord, Lord of Grim

Ps. voor mijn cv en een beknopte samenvatting van mijn gruweldaden, gelieve contact op te nemen met het Zilveren Feetje.
Zij is reeds in het bezit van mijn dossier.




BEGELEIDEND SCHRIJVEN BIJ HET CVV from here by hands of Zilverzeefje


Zeer hooggeacht Alinees Roodharig Opperschrijfwezen,

Op vriendelijk verzoek, onder het uitspreken van diverse smadelijke verdorven doodsbedreigingen aan het adres van ondergetekend Zilveren Feewezen, de kabouters, kokkosnootdwergen, elfen, spoken, tovenaars, dwergamfibieën, reuzen, heksen, de Verdorven heerser en haar Feewezens voltallige familie én fluffy hondebeest, van de Verderfelijke Verdorvene, doe ik u hierbij toekomen het CVV van het helhonderige laaghartige bloeddorstige wezen himself.
Vergeeft u mij de mogelijke onsamenhangendheid in mijn mededelingen; deze is voornamelijk te wijten aan chocoladedeprivatie, gemengd met een snufje doodsangst.

Indien er na lezing nog onduidelijkheden mochten bestaan, of er behoefte aan nadere toelichting bestaat, kunt u uiteraard contact met mij opnemen op 06-666 666 666. Ik zal uw eventuele vragen graag beantwoorden

In de Meest Erbarmelijke Hoogachting,
een gekwelde eerbiedige groet,

ZilFilverterzeefeetje uhm, lees:
Zilver Feetje

Ps. ik kan geen enkele verantwoording nemen voor de verderfelijke invloed die uitgaat van lezing dezes, laat staan voor de gevolgen van bevordering van voornoemd verdorvenst persoon tot Verdorvenst Persoon, dewelke rang hem, naar analogie van deze opmerking redenerend, volledig toekomt.





CURRICULUM VERDERFELIJK VERDORVENSTE

Naam: GrimLord, Lord of Grim
Namen : "The Ancient Demon From The Oldest of Nights"
Roepnaam : DeGrimOn, de Verderfelijke Verdorvenste, Bleekgezicht van het Kwaad
Adres: zegt omnipresent je wat?
PC/woonplaats : moet ik me herhalen???
Telefoon privé : Who needs one
Telefoon mobiel: Beheert mijn Secreet

Geboortedatum: toen de wereld nog in duister gehuld was en de vurige tongen van het kwaad sterren van het firmament likten.
Geboorteplaats : Voorgeborgte van de Donkerste Uithoek van het Laatste Vagevuur, Vijfde ring links

Nationaliteit : Yeah right
Burgerlijke staat: tsssssk
Rijbewijs : Duh



AMBITIE:

Alhoewel de huidige functie qua zwaarte, verantwoordelijkheden en mogelijkheden mogelijk voor de eerste paar weken voldoende uitdaging biedt (lees, ik verveel me kapot in dit klote kasteel!), ligt mijn ambitie niet bij het plannen en realiseren van werkzaamheden binnen de gesloten contracten op detailniveau. Mijn uiteindelijke ambitie moge duidelijk zijn: vernietiging en exterminatie - liefst op meest bloederige wijze - van alle fluffy, levende wezens op deze planeet, dit universum en alle omringende universa, voor zover zij niet
a. aan mij onderworpen zijn, mij dienen of hielenlikken;
b. dankbare slachtoffers voor martelpraktijken zijn, of
c. ik hen anderszins genadig wens te zijn tot nader order(Mhuahahahaha).
Eerste Stap, maak in slechts enkele tientallen stappen een toverdrank om uw vader van de troon te stoten en zeer cliché de wereld te overheersen en iedereen tot uw slaaf te maken.
Nadere stappen zal ik graag toelichten in een persoonlijk gesprek.


WERKERVARING/GRUWELDADEN:

vanaf het Eerste Uur Dat Uur Was voor er Licht Was omdat die Ene Knakker aan de Gang Ging, tot heden

beknopte weergave van de meest in het oog springende omniverse gruweldaden:
oorlogen, scheppingen en uitvindingen in willekeurige volgorde:

spruitjes, burgeroorlogen, diverse manieren van elektrocutie van diverse kindermeisjes, Schimpy, wereldoorlogen, witte sokken, war of the drones gaap (war on terror- nee die niet!), internetoorlog, Franse buldogs, koude oorlog, crazyfrogringtones, boerenoorlog, gaahaaap, zucht etc. etc. etc. aardbevingen, Gordon, tsunami’s, besmettelijke wratten, etc etc etc. witte sokken, vulkaanuitbarstingen, uitpuilende navels, vrouwen, kannibalisme, maoïsme, macramé, giftige paddo’s, kantklossen, satanisme, witte sokken etc. etc. etc.


STRAFDOSSIER:

Er is enkel documentatie beschikbaar over de door de Verderfelijke Verdorvenste uitgedeelde straffen. Of hij op enige moment gestraft is voor zijn gruweldaden is zowel onbekend als onwaarschijnlijk.
Hierin een brede variatie van onmiddellijke ter dood veroordelingen (minst frequent), tot zeer langdurige, gecombineerde lichamelijke en geestelijke straffen waarin martelwerktuigen van allerhande oorsprong een grote rol spelen (zeer frequent). Een brede range van mutilatie, amputatie, schaaf- en vilpraktijken, messenwerpen, totlevenwekkingen voor hergebruik, gebruik van vuur, zuur en andere attributen in diverse, verrassende combinaties.


KARAKTERBESCHRIJVING:

Demonisch, kwaadaardig, verdorven, narcistisch, wreed, verderfelijk, haatdragend, heerszuchtig, dictatoriaal en dominant, onbetrouwbaar, sarcastisch, ironisch, satanisch, laag-bij-de-gronds, neerbuigend, arrogant, bloeddorstig en moordlustig



OPLEIDING:

Géén, hij werkt uitsluitend op need-to-know-basis (???).
In zijn thuisbasis leverden zijn diverse autodidactische gruweldaden, mede wegens getoonde creativiteit, hem als eerste en jongste deelnemer ooit de Goudbloederige Bokkenpoot op, de hoogst mogelijke onderscheiding voor Demonen & Verdorvenen in de speciaal voor hem toegevoegde leeftijdscategorie van vier tot zesjarigen.

Nadat hij alle onderscheidingen had binnengehaald, heeft hij het voltallige feestcomité uitgenodigd voor een diner. Helaas zijn zij hierna allen onwel geworden, en hebben zij onder zijner Verdorvenest genot van vreselijke pijnen uiteindelijk de geest gegeven. Er is nooit meer een onderscheiding in welke categorie dan ook uitgereikt .


HOBBY’S:

Vleerhondenvacuümzuigen*

* onbetwist wereldkampioen als enige in zijn klasse daar de minder Verdorven Deelnemers, abusievelijk ook door hem vacuümgezogen waren

Componeren van Intergalactische Satanische Gezangen ter meerder eer en glorie des Verdorvenste himself. **

** drie keer de DevIdolsAward met eervolle vermelding van een doodsbange, met de dood bedreigde, maar nog net niet gestorven jury.

Speedlijkoplossen met Zoutzuurconcentraten ***

***deze hobby is enigszins in onbruik geraakt toen de Verderfelijke Verdorvenste per ongeluk zichzelf besproeide, hetgeen de teint van zijn toch al angstaanjagende – door haat en verdorvenheid verwrongen - uiterlijk, enigszins deed verbleken. Of kwam dat nu door het nachtenlang doorhalen tijdens het folteren van niet afvallige nonnen??

ChocoRaids ****

**** groots opgezette chocoladeplunderacties met als voornaamste doel het vergroten van de eigen superioriteit door het ontnemen van chocolade aan de daarvan voor inspiratie afhankelijken. Bijkomend genot is de smerige stank bij dumping in het vagevuur. Overigens is er momenteel een groot tekort aan proteïnerijke ChocoShampoo als gevolg van deze Raids.

Lezen der VerdorvenstheidsVerzen *****

***** de door Zijne Verdorvenstheid, Het Bleekgezicht van het Kwaad, Himself uitgevaardigde wetten voor zijn volgelingen.
Opvolging van de artikelen, evenals ontduiken ervan, zal onherroepelijk leiden tot een langzame, pijnlijke marteldood (Mhuahahahaha).

Ascending met Hindernissen ******

****** Waar hij ook telkens opnieuw gelukkig van wordt; glasscherven, spijkers en kraaienpoten uitstrooien in die lange donkere tunnel met dat licht aan het einde... Om dan onder het genot van gesuikerde vleermuisteennageltjes met een roemer vers maagdenbloed toe te kijken, hoe de dartelende dooien daarover naar de hemel strompelen. Helaas slechts om aan het einde vast te stellen dat hij de poort allang dichtgelast heeft. Duidelijk een geval van Hallo-Geen-Lamp, maar :-o Petrus met een wedgie, hangend aan diezelfde poort.
.

gedachten, die meer dan vluchtig wilden zijn ….